Calendari del concurs

AMIC-Directes és un concurs de tres fases:
  1. Termini d’inscripcions: El període d’inscripcions comença el 18 de setembre de 2023 i es tanca el 4 de desembre de 2023. Per inscriure’s, cal registrar-se aquí.

  2. Termini creatiu: A partir del 16 d’octubre fins al 4 de desembre de 2023 s'obrirà el termini creatiu. Durant aquest període, es realitzaran diverses activitats a càrrec de professionals del sector per acompanyar els grups, com píndoles explicatives sobre com crear contingut, tutorials o connexions en directe. Amb aquestes eines i l’ajuda del professorat, els participants han d’anar planificant, creant i gravant el seu directe.
    Finalitzat el termini creatiu, els grups trametran els vídeos i el jurat d’AMIC-Directes iniciarà l'avaluació per tal d’escollir els finalistes del concurs en cada categoria, que publicarem a la web i a les nostres xarxes socials durant la segona quinzena de desembre.

  3. Fase final: Entre els finalistes s'escolliran tres guanyadors de cada categoria i un professor/a, als quals se'ls farà el lliurament de premis el febrer de 2024.
Organitza:
Amb el suport de:
      

[Web creada per Duma Interactiva]