Calendari del concurs

AMIC-Directes és un concurs de tres fases:
  1. Termini d’inscripcions: El període d’inscripcions coincideix amb el començament del curs acadèmic i es tanca el 9 de desembre. Per inscriure’s, cal registrar-se aquí, descarregar el document de drets d’imatge i penjar-lo.

  2. Termini creatiu: A partir del 17 d’octubre fins al 9 de desembre s'obrirà el termini creatiu. Durant aquest període, es realitzaran diverses activitats a càrrec de professionals del sector per acompanyar els grups, com píndoles explicatives sobre com crear contingut, tutorials o connexions en directe. Amb aquestes eines i l’ajuda del professorat, els participants han d’anar planificant, creant i gravant el seu directe.
    Finalitzat el termini creatiu, els grups trametran els vídeos i el jurat d’AMIC-Directes iniciarà l'avaluació per tal d’escollir els finalistes del concurs en cada categoria, que publicarem a la web i a les nostres xarxes socials durant la segona quinzena de desembre, abans de les Festes de Nadal.

  3. Fase final: Entre els finalistes s'escolliran tres guanyadors de cada categoria i un professor/a, als quals se'ls farà el lliurament de premis. Del 12 de gener al 19 de febrer.
Si ets un alumne, pots contactar directament a info@amicdirectes.cat

Segueix l’evolució del concurs:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]