FAQ's

Resolem els teus dubtes
 

Hi poden participar joves en grups d’entre 3 i 5 persones de tots els territoris de parla catalana, des de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM).

AMIC-Directes es desenvolupa a la xarxa a través del web www.amicdirectes.cat, on cal registrar-se per a poder participar. La forma de participació és en grup de tres fins a cinc persones que poden ser de diferents classes i instituts.

El nom de grup ha de ser el definitiu un cop us heu registrat. La categoria es podrà modificar en l’apartat de registre de l’usuari fins que es tanquin les inscripcions.

La temàtica triada es pot modificar fins al dia que es tanqui el període d’inscripció, el 4 de desembre de 2023.

Cal tenir en compte que els vídeos en directe es guarden a la plataforma Twitch automàticament (si teniu activada l'opció "guardar emissions anteriors") durant 7 dies si ets soci (usuari normal). Per evitar que els streams desapareguin de la plataforma:

• Destaqueu el vídeo al vostre canal, ho podeu fer seguint aquest tutorial: https://youtu.be/fNIXOIgg_aU

• Afegiu una o diverses categories (etiquetes) a través de l'Administrador d'Stream. Per fer-ho cal anar al "panell de control" del creador – administrador d'stream – editar informació d'strem i allà podeu introduir fins a 10 etiquetes personalitzades que us descriguin a vosaltres i al vostre contingut.

• Descarregueu el directe de la mateixa plataforma per mantenir una còpia de seguretat i envieu-lo a través de WeTransfer a info@amicdirectes.cat.

Aquestes són les passes a seguir per poder publicar el teu directe:


En el moment de registrar-vos us demanem que poseu títol al vostre directe, aquest pot ser el definitiu o un títol orientatiu per vosaltres, ja que podreu canviar el nom del títol fins a l'últim dia del concurs, quan finalitza el període per pujar el directe.

Perquè la gravació del directe sigui admesa, la duració haurà de ser de mínim 15 minuts i un màxim de 25.

Podràs trobar tota la informació a l’apartat “Calendari del concurs” del menú del web

Podràs trobar tota la informació a l’apartat “Premis” del menú del web. Avís: Els premis no es podran bescanviar pel seu valor en efectiu.

Els finalistes es comunicaran a través del web www.amicdirectes.cat i de les xarxes socials del concurs. A més, els finalistes rebran a través del correu, amb el qual s’hagin inscrit al concurs, les invitacions per assistir a l’acte de lliurament de premis.

Avís: mireu a la safata “Correu brossa”. Molts cops arriba aquí la informació

El jurat del concurs té un seguit de criteris, entre els quals valora l’adequació del tema a la categoria escollida, la coherència, l’ús correcte del català, l’organització de l’equip, el guió, la producció (l'ús de la il·luminació, ambientació i creació d’un espai o background, qualitat de la gravació quant a enquadrament i enfocament), entre d'altres. A més, cal tenir en compte els criteris subjectius de cada membre del jurat, els quals han valorat l'originalitat, l'interès i el ritme del directe.

Organitza:
Amb el suport de:
      

[Web creada per Duma Interactiva]