FAQ's

Resolem els teus dubtes
 

Hi poden participar joves en grups d’entre 3 i 5 persones de tots els territoris de parla catalana, des de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM).

AMIC-Directes es desenvolupa a la xarxa a través del web www.amicdirectes.cat, on cal registrar-se per a poder participar. La forma de participació és en grup de tres fins a cinc persones que poden ser de diferents classes i instituts.

El nom del grup i la categoria es podran modificar en l’apartat de registre de l’usuari fins que es tanquin les inscripcions.

La temàtica triada es pot modificar fins al 9 de desembre.

Aquestes són les passes a seguir per poder publicar el teu directe:


En el moment de registrar-vos us demanem que poseu títol al vostre directe, aquest pot ser el definitiu o un títol orientatiu per vosaltres, ja que podreu canviar el nom del títol fins a l'últim dia del concurs, quan finalitza el període per pujar el directe.

Perquè la gravació del directe sigui admesa, la duració haurà de ser de mínim 20 minuts i un màxim de 30.

Podràs trobar tota la informació a l’apartat “Calendari del concurs” del menú del web

Podràs trobar tota la informació a l’apartat “Premis” del menú del web. Avís: Els premis no es podran bescanviar pel seu valor en efectiu.

Els finalistes es comunicaran a través del web www.amicdirectes.cat i de les xarxes socials del concurs. A més, els finalistes rebran a través del correu, amb el qual s’hagin inscrit al concurs, les invitacions per assistir a l’acte de lliurament de premis.

Avís: mireu a la safata “Correu brossa”. Molts cops arriba aquí la informació

El jurat del concurs té un seguit de criteris, entre els quals valora l’adequació del tema a la categoria escollida, la coherència, l’ús correcte del català, l’organització de l’equip, el guió, la producció (l'ús de la il·luminació, ambientació i creació d’un espai o background, qualitat de la gravació quant a enquadrament i enfocament), entre d'altres. A més, cal tenir en compte els criteris subjectius de cada membre del jurat, els quals han valorat l'originalitat, l'interès i el ritme del directe.

Segueix l’evolució del concurs:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]